Var det sex: hur man undviker rutinen i ett förhållande

Hur man upprätthåller en galen passion i ett förhållande, när det varje år (eller till och med en månad!) Det finns mindre och mindre sex i ett par. Ännu mindre. Väldigt lite.

Det kommer ett ögonblick i allas liv när du börjar bo med någon. I den meningen att med en älskare / pojkvän / man. Det verkar sinne­nym – du träffas redan nästan varje dag, sover tillsammans, överlevde räkförgiftning tillsammans (och all blygsamhet försvann som en dimma). Du gillar till och med att komma hem där de väntar på dig, och du gillar att gå ut tillsammans för matvaror och springer gärna till apoteket för aspirin om han är sjuk eller har baksmälla..

Allt detta är naturligtvis underbart, underbart, men det finns inget mer komplicerat, tråkigt och vanligt än det här livet tillsammans. Ja, hon kan vara jättebra. Men det är så jävla svårt!

Det finns naturligtvis underbara människor som omedelbart börjar gå på toaletten med dörren öppen och lämnar söndag kväll för sex, men om du inte är dem, blir det inte lätt för dig..

På ett eller annat sätt, men alla kommer till en rutin. Du kommer med något som ett schema. Först kväver du naturligtvis passion med var fjärde minut, sedan tittar du omkring och inser att det finns någon form av verkligt liv i närheten – arbete, sport, vänner, butiker, resor. Och du försöker kombinera allt detta till en helhet – med hänsyn till den andra människans drömmar, lidande, vanor och regim. Bli galen!

Å ena sidan är det en så ljus tid när livet kommer tillbaka till dig och du fyller i luckorna efter kärleksfebern. Å andra sidan finns det mindre sex. Ännu mindre. Väldigt lite.

Du är där hela tiden. Kramar kyssar. Kanske medan du fortfarande har mer sex än under den härliga tiden när du var ensam, kan du redan se att det går att klippa, träffa en vän, titta på en TV-serie – allt detta är lite viktigare än sex. Inte varje dag. Men ofta.

Och om barn börjar eller reparerar (och ofta båda) försvinner sexualiteten helt.

Så här är det – det här livet tillsammans.

Kanske faktiskt älskar du fortfarande den person som du bor med, men du kan inte låta bli att se att förhållandet har blivit tråkigt. Och det är inte så klart hur man kan komma ur detta.

Naturligtvis finns det tillfällen då elden länge har översvämmat med vatten, trampat ner – lågan kan inte antändas ens med bensin. Men det händer att människor bara är så vana vid varandra att de inte förstår hur man kan återställa den galenskapen­passionen som var mellan dem. Du vet, det svåraste är att övervinna denna rutin..

Kvinnor går i sådana fall vanligtvis hemligt till sexkurser, köper ”sexiga” underkläder och sådant: ”Älskling, jag har en överraskning för dig!” I princip är detta inte det värsta alternativet. Men vi måste ta hänsyn till att den kära, troligen inte förväntade sig något liknande detta, så han åt två shawarma på vägen hem – och nu ligger han tyst och dör. Och han vet: om en kvinna i en röd spetsdräkt med ett snitt i slidan sprang ut till honom, och han börjar mumla om halsbränna, kommer han inte att leva.

Jag menar, vi måste prata om problem och upplevelser. Jag måste ärligt säga att sex har blivit tråkigt, att det inte räcker, att du är rädd att din kärleks blomma har torkat upp. Tja, så. Att prata ärligt är mycket viktigt.

Om en man har liknande tvivel kan du komma överens om hur många gånger i veckan du kommer att ha sex. Det är som att träna – du behöver ett schema. Det är inte alls nödvändigt att ni båda dör av passion. Låt det vara som en sport först, det vill jag inte. Ja, det händer också med sex – du kommer ur vanan, din kropp lyssnar inte på dig, du är lite rädd och du vill verkligen ha tårta och Gilmore Girls istället. Men, ha ha, aptiten kommer med att äta.

Efter flera års samliv och gemensamma svårigheter vill du ofta att allt detta kön ska sluta snabbt. Det verkar vara bra, men drar tillbaka till sin verksamhet. Ack, allt detta måste övervinnas – och ge sex minst en timme, eller till och med hela och en halv. Du måste glömma din rutin, glömma hur ditt liv ser ut nu.

Du måste göra vad som är kvar i det förflutna åt dig. Drick till exempel champagne till frukost. Naturligtvis tillsammans.

Det vanliga med rutinen är att människor glömmer hur mycket tid man kan spendera tillsammans. Hur man gör det med nöje.

Alla dessa knep som trötta par gör – som en helg utan barn i Paris – de fungerar inte. Eftersom du tar dig själv ur det vanliga livet, överför dig till lite Wien, har det bra där och alla återvänder till samma rutin. Hon är din fiende. Tre dagar i Paris är underbara i sig. Det är väldigt lätt att ta upp romantik när du reser. Men hemma blir allt detsamma – och det är här som allt behöver ändras.

Andra försöker något nytt i sex – trekantsex, sex i en sexklubb. Det är kul, men det svarar inte på frågan: vill du ha sex med just den här personen, med din man? Det är lätt att bli inflammerad på en ovanlig plats, under ovanliga omständigheter. Men är det lätt för honom att sätta igång dig? Det är därför alla dessa sexupplevelser aldrig hjälper i sådana fall..

Det viktigaste är den tid vi ägnar åt vårt förhållande..

Och problemet är att vi ger varandra mindre och mindre av den här tiden. ”Hej hej”, ”Behöver du bada?”, ”Nej tack”, ”Vi tog slut på mjölk”, ”Jag åker till affären.” Det är det. Och detta är redan en vana.

Och om arbete, vänner, utställningar, yoga har blivit viktigare för dig, kanske det är dags att avsluta med den här mannen?

Om inte, spendera mer tid med det. Vad kommer att hända med ditt liv om du en bra lördag inte äter frukost med dina vänner, köper nya skor, inte går till några bekanta födelsedag och tillbringar hela dagen i sängen med din man? Champagne, sex, kanske porr. Kommunicera och rör varandra. Hus. Inte i Paris. Det är under de omständigheter där du distraheras av Internet, TV, telefon, ledsen ensam strumpa mitt i mattan.

Du behöver inte göra något ovanligt för att återvända till ditt gamla, inspirerande kön..

Gör allt på samma sätt och på samma plats som tidigare, men som det var under de bästa åren. Tidigare behövde du inte en madrass i ett femstjärnigt hotell – du klarade dig bra på den gamla med vridna fjädrar.

Det är uppenbart att du redan är ett par som har några års gemensamt liv i bagaget, och kanske har du barn och andra bekymmer, och förmodligen kommer du inte att krympas i alla hörn igen fem gånger om dagen, men du kan fortfarande slå på den, och du kan fortfarande behandla ditt kön som något speciellt, och inte som dessa tio mer eller mindre trevliga minuter mellan badrummet och Instagram-flöde.

Nu väljer många relationer på avstånd, relationer utan att leva tillsammans – för att inte begrava sig själva, inte att drunkna i denna rutin. Detta är rimligt, det är bekvämt. Men om du redan har missat denna möjlighet, eller om du var så kär att du inte kunde spendera en minut från varandra och under många år i samma lägenhet, återställ de tider då ingenting var så viktigt för dig, som vad som händer mellan er … Prata, ha kul, ta bilder av hans penis och beundra honom på jobbet, skriv sexiga meddelanden, lär dig äntligen att onanera med fötterna. Allt kan hända i livet, men din kärlek borde inte kvävas bara för att du helt enkelt inte uppmärksammade det tillräckligt..