Och lycka var så möjligt: ​​5 tecken på att du inte kommer att lyckas med det

Allt som kan förstöra någon romantik i början av ett förhållande

Naturligtvis finns det inga universella formler som avgör exakt vilken framtid som väntar dig. Lita inte på astrologer, psykologer och flickvänner – ingen vet säkert vilken typ av flamma som kan blossa upp från en döende gnista av dina känslor. Enligt vissa egenskaper är det dock fortfarande möjligt att rita en bild av ditt pars överskådliga framtid. Om allt bara har börjat, och ”det” har hänt, kommer bara ett mirakel att rädda din romantik. Vad är det? Vi studerar vår korta lista med uppenbara tecken som indikerar att det är osannolikt att du kommer att lyckas med honom..

1. Natt. Gatan. Lampa. Apotek. Allt detta verkade otrolig romantik i tidig ungdom, men i verkligheten har vuxna tjejer alltid en logisk önskan att avsluta promenader under månen med mysiga möten över ett glas vin eller åtminstone en kopp kaffe. Om den utvalda på det tionde datumet tar dig en promenad i den bittra frosten längs de snötäckta gatorna i din älskade stad, ignorerar tipsen för att sola i en kopp vaniljlatte, ta hand om din hälsa för 11: e gången och stanna hemma.

2. Han var nästan upprörd till tårar när han fick veta att enligt horoskopet är du Gemini. Och trots allt tror du under de första minuterna att detta är ett skämt, men inte nej – han letar redan i din förvirring efter tecken på de egenskaper som för honom, sårbar cancer eller fiskar, verkar vulgära och oförenliga med livet. Försök inte ens använda sunt förnuft. Ack, säg honom att stjärnorna inte är inriktade!

3. Du har försökt i en timme att infoga ett par ord i den oupphörliga medvetenhetsströmmen från hans sida, men hittills förgäves. På bara några minuter lärde du dig allt om hans livsprinciper, älskade hund, sportprestationer, tidigare romanser, karriärambitioner. Parallellt med detta lyckas sådana män beställa sig själva och dig i en restaurang, och de kommer omedelbart att reagera på ditt tröga försök att beställa ditt favoritvin med argument om blandningen, året och produktens historia. Naturligtvis vet de bättre vilket vin de ska dricka och vilken övertygelse de ska ge med all sin passion. Spring från dessa kompetenta män i alla frågor där dina ögon ser ut – i deras skugga kommer du inte att ha en chans till och med för din egen åsikt.

4. Han försöker skämta som Ross från Friends, men kommer ut så besvärlig och besvärlig att du rodnar till hårrötterna. Men han förstår inte hur dumt och icke-virtuellt hans försök att skämta och se ut som en otrolig erudit är. Lyckligtvis finns det två av er – och ingen annan observerar denna oupphörliga ström av ordspråk. En kväll kommer du att uthärda, le nedlåtande mot otäcka skämt och konstiga pantomimer, men skulle du vilja bevittna dessa föreställningar om och om igen?

fem. Det dödliga utseendet och vanorna hos en klassisk macho är inte en garanti för att det här är en riktig man framför dig. Här skäller han strikt ut servitören framför dig. Och vid ett annat tillfälle avslöjar han intima detaljer om relationer med andra kvinnor och åtföljer berättelserna med mycket oseriösa skämt. Och med varje nytt ögonblick igår verkar den utvalda, som verkade vara en modell av brutalitet, mindre och mindre en riktig man. Du borde inte ens förklara för honom skälen till din ytterligare ovilja att kommunicera – du kommer säkert bara att vara ett avsnitt för nästa berättelser om ämnet otäcka kvinnor i hans liv..