Livsprogram där du aldrig kommer att träffa en man

Har du märkt hur många lyckade underbara kvinnor inte kan bygga sin personliga lycka? Idrottskvinna, Komsomol-medlem, smart skönhet – och en. Och detta är inte ovanligt. När du ser en sådan kvinna undrar du: vad mer vill dessa män ha ?! Vad får vackra kvinnor att vara ensamstående? Många av dem har fostrat barn och byggt framgångsrika karriärer. Men det personliga livet blir inte bättre. Vår expert kommer att berätta om de viktigaste punkteringarna för kvinnor på vägen till äktenskapet.

Julia Lanske är en certifierad matchmaker, kärlekscoach, en expert och innovatör för att bygga relationer med framgångsrika män:

– Varje morgon förbereder Olga sig humrande, förbereder frukost för sig själv, tar på sig en snygg blus med kjol och skyndar sig att arbeta på klackarna. Där är hon själens team: hon kommer alltid att hjälpa till med råd, kommer inte att vägra en begäran. En utmärkt specialist, allt argumenterar i hennes händer. Som en batterikvinna laddar Olya alla med positiva och energi. Men på kvällen har Olga inte bråttom att åka hem. Hon går runt stormarknader, tittar på speglade fönster, ringer till sina vänner och släktingar, går långsamt längs gatorna … I allmänhet, hur kan hon fördröja ögonblicket av ett obehagligt möte med honom hemma. Och hans namn är ensamhet.

I den här artikeln kommer jag att lyfta fram de fem bästa misstag som kvinnor gör som hindrar dem från att hitta lycka i sina personliga liv. Och hur man äntligen bryter cykeln för era misslyckanden.

Vänd familjen

Det första misstaget förnekar helt en sådan kvalitet hos det kvinnliga könet som svaghet. Rötterna till detta problem kommer från familjemodellen, där mamman var ansvarig eller uppfostrade flickan utan far. Detta översätter sig till det faktum att flickan har absorberat vikten av kvinnlig makt, inte alls är bekant med manlig psykologi, inte förstår en mans roll både i familjen och i relationer i allmänhet. Därför vet hon inte hur man kommunicerar med män, stöter bort dem med sin starka natur..

Varför är det farligt?

En kvinna anser att hennes beteende är korrekt och förstår inte uppriktigt varför hon ska förändras. Det är svårt för henne att övervinna sin inre ”general i en kjol”. Som ett resultat kan hon inte bygga ett förhållande. Även om hon hittar en man är hon helt klart svagare än henne – och detta är ett misslyckat familjescenario. Dessutom tenderar modellen för en formförskjutande familj att ärva av barn..

Hur man bryter den onda cirkeln

Försök att vara mjuk, feminin i alla situationer. Låt männen erövra topparna, bryt vägen med pannan ut i världen för sin familj. En kvinna måste förbli kvinna. Undvik kategoriska och direktiv i kommunikation, leta efter en stark man, för bara scenariot ”mannen är ledaren, kvinnan är efterföljaren” leder dig till lycka (och, naturligtvis, kommer att visa rätt familjemodell för dina barn).

Rädsla för att vara ensam

”Men du är inte 20 redan, du blir inte yngre. Flickvänner uppfostrar redan två barn, och ni är alla i tjejer, det är dags att föda, åtminstone hitta en för sig själv, annars tar de isär allt … bla-bla-bla … ”- den äldre generationens mostrar ger ut en automatisk explosion av automatisk eld vid ingången fest. Först gliser du åt dem som svar och nickar sedan på huvudet: ja, ja, ja … Och med åren undrar du: kanske mostrarna talar sanningen? Kanske åtminstone vad? För att inte vara ensamma. Och du håller redan på att värma upp för att skynda dig till registret från en låg start med den första fästman du stöter på.

Varför är det farligt?

En kvinna börjar se en lämplig kandidat i vilken man som helst. Och det galnaste, enligt min mening, är när hon, trött på att den biologiska klockan tikar, bestämmer sig för att föda ett barn FÖR SJÄLV! Hon är inte medveten om att hon genom detta steg inte bara avvisar många möjligheter att förbättra sitt personliga liv utan också äventyrar barnets lycka, som sedan kommer att absorbera alla gifter i en ofullständig familj.

Hur man bryter den onda cirkeln

Först och främst bör du inte ge efter för samhällets tryck utan fatta beslut själv. Du måste leta efter sätt att förbättra ditt personliga liv utan att titta på åldern. Lyssna inte på dem som föreslår att du sänker ribban: du måste närma valet av en livspartner klokt.

Passiv väntar på sin man ”vid kaminen”

Efter att ha sett TV-program och fortfarande tror på sagor sitter kvinnan exakt på den femte punkten och förväntar sig att hennes prins ska hitta henne själv. Förlitar sig på den polygame lycka till påminner hon om de tjejerna från låten som ”står åt sidan, lurar med sina näsdukar”: hon spenderar hela sitt liv och väntar på att hon ska märkas, närmas, inbjuden … Men du kan faktiskt stå ensam resten av ditt liv.!

Varför är det farligt?

Att sitta tillbaka kan vara inte bara fylld med att chansen att hitta en anständig man tenderar att vara noll. Farligare är förlusten av dyrbar tid, den enda oföränderliga resursen i livet. Plus, när du väntar och inte gör någonting får du det verkligen – hur det går. Det är som en pappersbåt lanserad i en flod. Antingen kommer han att simma hela sitt liv tills han blir blöt och drunknar, eller tills han av misstag plockas upp av någon hake, och han kommer att fastna i hennes sega ”omfamning” under lång tid. I slutändan kommer det att bli så här: inte liv, men komplett … drivved!

Hur man bryter den onda cirkeln

Sluta lura med näsdukar! Vi stiger upp och går mot lycka själva. Tänk dig att din man är ett skepp i natthavet: han går på vågorna slumpmässigt. Du måste bli en vägledare så att han ser ditt förtrollande ljus och gärna går till det.

Barn (deras närvaro eller frånvaro)

Att ofta få barn från tidigare relationer blir ofta ett hinder för en kvinna på väg till ett nytt äktenskap. Ensamma mödrar verkar ha slogan ”Jag behöver ingen, jag lever bara för ett barn!”, Och det finns längtan i deras ögon … Och de misstänker absolut inte att de inte märkte värdigheten av en imaginär nackdel..

Varför är det farligt?

Ensamstående mödrar brukar skylla på sina barn för deras misslyckanden med män. Men de inser inte det faktum att om en man inte gifter sig med henne och vet om barnen, är de inte skyldiga utan hon själv. Dessutom, som jag redan sa, kan barn anta en misslyckad familjemodell (mamma kan göra det ensam, och jag kan), som dömer dem till misslyckanden i framtida relationer..

Hur man bryter den onda cirkeln

Det finns många fördelar med att få barn. Barn kan vara ett utmärkt filter för att hitta en ny man. Och var säker på att en man som kommer att vara glad att ha barn med dig är medveten om ansvaret och kommer att vara en underbar familjeman, man och pappa.

För att göra dina barn lyckliga, tänk först och främst på din egen lycka. Tänk: de vill se sin mamma glad, nöjd, älskad, de vill vara bekväm och enkel hemma. Det är i en sådan atmosfär att kloka människor växer upp. Det är i detta ljus som familjen blir ett positivt exempel..