För perfekt för äktenskap: Varför framgångsrika kvinnor är singlar

Text: Alexander Kopytko, Rita Lee 12 januari 2019

Certifierad expertprofil, tränare för specialiserade program, professionell förhandlare och psykolog Alexander Kopytko

En sådan kvinna investerar lejonparten av sin tid i kunskap istället för att ta hand om sig själv och leta efter en man som hon kan få ett barn med och starta en familj, och först då, kanske, gå i affärer. Det är bland framgångsrika kvinnor som det ofta finns en fördel i riktning mot ekonomi, social självständighet istället för vanliga kvinnliga angelägenheter och problem. Sådana kvinnor börjar lära sig mer, och de är nästan alltid mer seriösa och smartare än många män. I sin tur har en man obehag bredvid en framgångsrik kvinna..

Att komma in i ett förhållande med en kvinna, där hon är smartare än han, ekonomiskt oberoende, formellt tar en man rollen som kvinna i familjen. Ur manlig psykologi är detta inte acceptabelt för alla, klassiska gigolos räknas inte här. Om en kvinna riktar alla sina ansträngningar för att bli framgångsrika, i de flesta fall, och det finns naturligtvis undantag, har hon otur i familjelivet. Ofta får sådana kvinnor, med ålder, unga älskare som de stöder, eller de får en man inte för familjerelationer i sin klassiska bemärkelse, utan för partnerskap. De har ingen familj som sådan, men de har en partner som hon bor med.

Naturligtvis vill alla kvinnor, även en stark kvinna, vara svaga ibland, så att de kan göra något för henne. Men på grund av det faktum att miljön för sådana unga damer redan har bildats, är de nödvändiga männen inte i närheten, och kvinnan börjar lida, psykiska problem dyker upp, hon går till en psykolog och mycket ofta till spåmän och shamaner, de säger, jag är framgångsrik, jag har ett företag lägenhet, nu vill jag ha en normal man …  cialis generisk Ju mer ekonomiskt och socialt oberoende en kvinna är, desto högre är hon i status som andra kvinnor och nästan vilken man som helst bredvid henne känner sig obekväm.

Vad man ska göra och var man ska leta efter en väg ut

1. Målgruppen för starka och framgångsrika kvinnor som hon kan må bra och trivas med är män som är ännu mer inflytelserika och framgångsrika och som regel alltid är äldre. Du bestämmer.

2. Ett annat alternativ, svårt, men i min praxis fanns det också sådana fall – en kvinna vet hur man tydligt kan skilja mellan affärsliv och privatliv. Till exempel, från 06:00 till 18:00 är hon bara en affärskvinna, och efter det blir hon en hemmakvinna, om än tuff, börjar hon bli fru och mamma. Men även här kommer hon att försöka undertrycka sin egen man, för detta ligger redan i hennes karaktär. För att på något sätt undvika detta måste du tydligt stava ut, systematisera dina egna prioriteringar och försöka följa dem..

3. Mitt tredje råd är att starta en hobby som inte ska störa affärer och arbete. En kvinna som har en sådan hobby kan träffa en intressant man. Och här uppstår bara den mest nödvändiga kommunikationen för en kvinna, när människor inte är beroende av varandra, och det spelar ingen roll vem som har en bättre och svalare social status, men de är båda passionerade för samma sak, vare sig det är yoga, simning, argentinsk tango eller lek schack. Och en gång i veckan, över en kopp kaffe, kan du prata om din hobby med en sådan man. Sådana kontakter utvecklas ofta till något mer, när en kvinna inte ser en förlorar man, utan en utmärkt partner i dans, schack, klättring eller simning. Och kvinnan i honom uppskattar det, medan en man kan vara fattig och otur i sin karriär..