En bitter känsla: 10 tecken på att han vill bryta upp

Det händer sällan att en man själv startar en konversation om avsked, även när han har svalnat helt: rädsla eller synd stör ofta en obehaglig uppenbarelse. Men din partners beteende kommer att berätta allt för honom. Det är dags att ta reda på vilka åtgärder som tyder på att han snart kommer att lämna dig. Om du inte hittar fler än fem, sluta panik!

Text: Olga Bolotina 10 december 2017

Ändringar smakar

Din metal fanboy-pojkvän bytte ut sina favoritbandströjor mot klassiska tröjor? Eller kanske han slutade röka, glömde bort fiske och började njuta av tango? Som regel indikerar plötsliga förändringar i vanor, klädstil, livsstil och en förändring i social krets att en person försöker komma bort från det gamla livet och ibland från de människor som tänkte på det.

Vill inte spendera tid tillsammans

När du bjuder in honom att träffa honom hör du allt fler ursäkter och banala: ”Ingen tid”, “Trött”, etc. Detta i sig är inte kritiskt, såvida han inte gör det självklart regelbundet. Men det faktum att han undviker att bara träffa dig, men samtidigt lyckligt kan gå med vänner för att grilla, är en alarmerande klocka.

Visar humörsvängningar

Din älskade går upprymd och glad och kan bli ledsen eller irriterad över natten? Ofta kan en skuldkänsla eller ett banalt tvivel om huruvida man ska fortsätta en relation tjäna som en anledning till sådana humörsvängningar..

Visar ingen ömhet

Om ditt förhållande tidigare såg ut som en saga: han kramade dig och viskade komplimanger i örat, och nu tar han inte din hand en gång till, detta kan också tyda på en svalning av känslor.

Döljer dig från vänner

Han annonserar inte ditt förhållande, är inte intresserad av dina affärer och problem, ägnar sig inte åt sina affärer, delar inte sina erfarenheter. När en person drar sig tillbaka blir han hemlighetsfull och mystisk, och då är han inte bara tyst utan döljer också medvetet och säger inte viktiga saker.

Förolämpningar

Ofta är hans fraser riktade till dig stötande eller till och med stötande. Han kan enkelt jämföra dig med sin bekanta eller till och med med en tjej som går på gatan, säger de, hennes ben är jämnare och hennes ansikte är vackrare.

Vägrar sex

Sex för en man är en viktig del av ett förhållande, och en lång frånvaro av ett intimt liv, inte relaterat till hälsa, bekräftar bara separationen från en partner.

Ger fullständig handlingsfrihet

Han är inte intresserad av vad du gör nu och som du tillbringar tid med. Han är inte orolig för din säkerhet eller ditt beteende. Han är likgiltig med närvaron av killar i din miljö, visar uppmärksamhet åt dig, och ibland kan han själv ”kasta” idén att lära känna den där pojken. Samtidigt talar han lugnt om vad han skulle göra om han inte var i ett förhållande.

Glömmer om dig

Glömmer allt som har med dig att göra: din födelsedag, årsdagen för ditt förhållande, ett planerat datum osv. Han bryr sig inte om dina känslor eller din åsikt, han är fortfarande inte rädd för att förolämpa dig.

Visar andra flickor uppmärksamhet

I hans miljö ökade antalet kvinnliga bekanta dramatiskt. Killen kommunicerar med dem, flörtar och visar att han gillar vissa kvinnor. Han beundrar lugnt tjejer även framför dig eller i alla detaljer diskuterar kroppen av någon modell från en tidning med vänner, utan att oroa sig för att det kommer att skada dig.

Observera att dessa tecken endast kan signalera en överhängande separation om de beskrivna beteendeförändringarna inte är speciella för din pojkvän. Men i alla fall garanterar inte alla dessa faktorer en 100% separation. Lita på din intuition och känslor; de hjälper dig vanligtvis att hitta rätt svar.