Bra kompatibilitetshoroskop för varje stjärntecken

Bästa och sämsta kärlekskombinationer enligt stjärnorna

Väduren: en av de mest passionerade fackföreningarna – trots allt talar vi om två identiska eldtecken! Det största problemet i relationer är konstant konkurrens. Det är mycket viktigt att i förväg diskutera intressegemenskapen och förstå varandras verkliga värden..

kalv: en sådan kombination kan ge stor besvikelse – skillnaden i energi och rytmer i livet påverkar. Romantik hjälper till att hålla relationen.

tvillingar: relationstester. Väduren är en artist och Gemini är en tänkare. Endast stark ömsesidig kärlek kommer att stänga detta ideologiska avstånd.

Cancer: för känslig för en rak och explosiv Väduren, tar alla kommentarer för allvarligt och till hjärtat. Deras förhållande kan förvandlas till en långvarig förbittring; För att förhindra att detta händer är det nödvändigt att ta hänsyn till båda parters intressen.

ett lejon: eldskyltar som perfekt, till de minsta nyanserna, förstår och passar varandra. Kom ihåg uttrycket: plocka upp nycklarna till hjärtat? Det handlar om dem. Det är svårt att föreställa sig ett starkare band. Fackföreningen som alla stjärnor applåderar!

Jungfrun: det kan vara svårt. Ibland kan taktlös och impulsiv Väduren inte klara Jungfruens försiktighet och naturliga sympati. De behöver båda försoning.

Vågen: tyvärr, men det finns ingen harmoni i det här paret. Väduren är orubbliga sanningsberättare, medan lojala biblioteken är vana att titta på frågan från flera vinklar och synvinklar. Känna igen varandras styrkor och styrkor.

Skorpionen: passion och ömsesidig attraktion som inte kan motstås, kombinerat med oändlig respekt. En utmärkt kombination! Men kom ihåg: det ska inte finnas några hemligheter i ett sådant par..

Skytten: Dessa tecken är som kärleksmagneter. Medan de utan reservationer fortsätter att tala uppriktigt även om de svåraste och psykologiskt svåra ämnena, gynnar himlen deras fackförening!

Stenbock: Stenbockar är glada av glada Väduren, men det är värt att erkänna att dessa två är för olika och energiskt motsatta. Sådana par sammanfaller ofta, sprids och försöker återställa sina gamla känslor, som om de klättrar upp på ett högt berg om och om igen. I de flesta fall är detta sisyfiskt arbete, men i processen kan de lära sig mycket av varandra..

Vattumannen: kort sagt, detta är den perfekta partnern för Väduren. De är aldrig uttråkade!

Fiskar: Väduren kan vara för utslag för sådana känsliga naturar. Ett annat problem är överdriven oro från Fiskarna, varför de kan dömas till mentalt lidande..

kalv

Väduren: en sådan kombination kan ge stor besvikelse – skillnaden i energi och livets rytmer påverkar. Romantik hjälper till att hålla relationen.

kalv: två älskare utan minne. De är så bekväma tillsammans att de inte behöver någon annan. Vanligtvis är denna kombination för livet.

tvillingar: för högt och flirtigt för en Oxe. Som regel passerar sådana tecken varandra utan intresse, som om de förutspår ett företags misslyckande i förväg. Men. som ni vet aldrig säg aldrig.

Cancer: Gradvis steg för steg öppnar dessa två sig för varandra och kan bygga en djup kärleksfull anslutning. Skönhet och ett bra liv – deras romantik är inte rädd för några svårigheter.

ett lejon: mellan dessa två finns en ömsesidig attraktion, som är svår för båda att motstå. Svårigheten är att avgöra vilken av dem som får den ledande rollen?

Jungfrun: Dessa jordskyltar har vanligtvis mycket gemensamt och förstår varandra väl. De har liknande värderingar och idéer om kärlek. Med ett ord – perfekt!

Vågen: livet ges för att lära oss mycket, och ingen vet om detta bättre än dessa två tecken på Venus. Inget ”dra filten över sig själv”, deras kärlek är sökandet efter harmoni och balans. Vilket de får!

Skorpionen: Helt motsatta tecken, så relationer fungerar aldrig. Älska eller hata? Spänningen är så stark att romantiken definitivt utvecklas snabbt.

Skytten: Naturligtvis borde du inte svära, men dessa två går helt olika vägar. Om du fortfarande är redo att gå emot kändisens tullar, måste du visa anmärkningsvärd förståelse och tålamod..

Stenbock: kärlek, beundran, respekt och ömsesidig förståelse! bravo! Tillsammans för alltid!

Vattumannen: Tiden tillsammans kan lära mycket för var och en av dem, men bara under förutsättning av stark och villkorslös kärlek. Vattumannen älskar att vara upprörd och ändra allt, men Oxen värdesätter fortfarande stabilitet..

Fiskar: stor potential för djup och bestående kärlek som får var och en av dem att bli bättre och göra bättre.

tvillingar

Väduren: relationstester. Väduren är en artist och Gemini är en tänkare. Endast stark ömsesidig kärlek kommer att förkorta och försöka på detta ideologiska avstånd.

kalv: Tvillingarna är för höga och flirtiga för en Oxe. Som regel passerar sådana tecken varandra utan intresse, som om de förutspår ett företags misslyckande i förväg. Men. som ni vet aldrig säg aldrig.

tvillingar: i livet för dessa två är allt som i sagor, ”och de levde lyckligt.” De har helt enkelt ingen anledning att argumentera och argumentera med varandra. Det blir kul!

Cancer: de är för olika även för kortvarig och passionerad intimitet, för att inte tala om något seriöst. Men om deras förhållande bygger på stark vänskap kan de övervinna alla motgångar..

ett lejon: Som regel föredrar Gemini att vara bakom kulisserna, och Leos föredrar att vara på scenen. Situationen är dubbelt: å ena sidan – oförenlighet, å andra sidan – förmågan att komplettera varandra. Om deras drömmar och mål är lika kan det fungera.!

Jungfrun: båda tecknen är associerade med intelligens och båda söker ny kunskap. Gemini värdesätter dock sin egen frihet för mycket och Jungfrun påminner dem ständigt om engagemang..

Vågen: Det finns en god förståelse mellan dessa två luftskyltar. Båda är charmiga, arbetar med stor omsorg om en gemensam framtid och är redo att upprätthålla en harmonisk union..

Skorpionen: svårt, mycket svårt. Tvillingarna är naturligt mystiska och Skorpionen hatar helt enkelt hemligheter. Om förtroendet för ett par undermineras minst en gång kommer det att vara praktiskt taget omöjligt att fixa något senare..

Skytten: intellektuell strävan, yttrandefrihet och personligt utrymme är värden som lockar båda och blir grundläggande i ett par.

Stenbock: Tvillingarna lever i avkoppling, medan Stenbockar alltid är upptagna även på semester. Och detta är den största skillnaden i energin hos dessa tecken. De är emellertid väldigt intressanta för varandra och denna oändliga intriger fascinerar båda.

Vattumannen: Magisk anslutning! Två luftskyltar som kan gå på en resa som kallas ”lyckligt äktenskap”. Till och med stjärnorna undrar hur de gör det?

Fiskar: stark intellektuell koppling. Men för att kärleken ska hålla länge och känslorna inte brinner ut måste båda göra många kompromisser..

Väduren: för känslig för en rak och explosiv Väduren, tar alla kommentarer för allvarligt och till hjärtat. Deras förhållande kan förvandlas till en långvarig förbittring, så att detta inte händer måste båda parters intressen beaktas..

kalv: Gradvis steg för steg öppnar dessa två sig för varandra och kan bygga en djup kärleksfull anslutning. Skönhet och ett bra liv – deras romantik är inte rädd för några svårigheter.

tvillingar: de är för olika även för kortvarig och passionerad intimitet, för att inte tala om något seriöst. Men om deras förhållande bygger på stark vänskap kan de övervinna alla motgångar..

Cancer: Dessa omtänksamma zodiak tvillingar älskar underhållning, hemkomfort, shopping och lyx. Känslan av emotionell och materiell trygghet gör denna förening evig..

ett lejon: en kombination som kan fungera, men inte utan kompromisser. Leo är uppenbarligen chefen, och cancer kommer ofta att ligga efter. Men uppriktig kärlek kan ta en så svår utmaning..

Jungfrun: när det finns kärlek och attraktion i ett par är detta ett mycket starkt förhållande. De har båda starka attityder och åtaganden lätt..

Vågen: dessa två kommer antingen att motivera eller förödmjuka varandra. Båda älskar kultur, konst och skönhet, och när deras världar samverkar i harmoni kan de vara tillsammans länge.

Skorpionen: två vattenstämplar som talar samma språk. Det är ett djupt band baserat på omtänksamhet och ömsesidigt stöd. Helig förening!

Skytten: En stark vänskap är kanske den enda grunden för ett seriöst förhållande. Endast i det här fallet kommer cancer att kunna krypa ut ur skalet och känna sig trygg. Skytten måste göra eftergifter.

Stenbock: helt motsatta tecken, men ändå kunna förstå och respektera varandra. En optimistisk kombination – men bara under förutsättning att båda inte stör alltför mycket med den andras planer och attityder.

Vattumannen: Kräftan fattar beslut med hjärtat och Vattumannen – med huvudet. Och denna åsiktsskillnad blir ofta orsaken, som de säger i officiella uttalanden, oöverstigliga motsägelser.

Fiskar: tecken på vatten, som de säger ”släktskap med själar.” Från de allra första minuterna av mötet får man en känsla av att de har känt varandra länge.

Väduren: eldskyltar som perfekt, till de minsta nyanserna, förstår och passar varandra. Kom ihåg uttrycket: plocka upp nycklarna till hjärtat? Det handlar om dem. Det är svårt att föreställa sig ett starkare band. Fackföreningen som alla stjärnor applåderar!

kalv: mellan dessa två finns en ömsesidig attraktion, vilket är svårt för båda att motstå. Svårigheten är att avgöra vilken av dem som tilldelas den ledande rollen?

tvillingar: Gemini föredrar som regel att vara bakom kulisserna, medan Leos föredrar att vara på scenen. Situationen är dubbelt: å ena sidan – oförenlighet, å andra sidan – förmågan att komplettera varandra. Om deras drömmar och mål är lika kan det fungera.!

Cancer: en kombination som kan fungera, men inte utan kompromisser. Leo är uppenbarligen chefen, och cancer kommer ofta att ligga efter. Men uppriktig kärlek kan ta en så svår utmaning..

ett lejon: föreställ dig bara två kungar som är mer intresserade av sin egen person än av ”majestät” bredvid dem. Icke desto mindre lockar något magiskt ständigt tillbaka dem till varandra, även i de ögonblick då deras vägar skiljer sig för alltid.

Jungfrun: svår kombination. Ett par där Leo vill ta allt under sin vaksamma kontroll, och Jungfrun är inte redo att ta order från någon. En hög nivå av intelligens och skådespelare retar ständigt sinnena.

Vågen: en dynamisk duo, offentligt, båda glöder bara av lycka. När människor ser på sin partner med sådan tillbedjan kan det bara avundas..

Skorpionen: starka passionerade tecken. Förbindelsen mellan de eldiga och vattna representanterna kan vara ganska stark. Men se upp för permanenta maktkamp.

Skytten: båda skyltarna representerar eld – därav ett tillförlitligt partnerskap. Jag skulle också vilja notera den fantastiska sexuella kompatibiliteten..

Stenbock: om deras mål är likartade kan de komma bra överens tillsammans; annars uppstår svårigheter efter ett par månaders samliv. Eftersom båda vill ta ledningen!

Vattumannen: när allt är bra – kan du inte sluta titta på dessa två, men om det minsta problemet dyker upp i horisonten – hur envisa blir de! Lär dig att förlåta och glöm problem.

Fiskar: deras mjuka romantik kan kallas litterär eller till och med filmisk, där scener från livet blir grunden för en fantastisk kärlekshistoria eller filmmanus.

Väduren: det kan vara svårt. Ibland kan taktlös och impulsiv Väduren inte klara Jungfruens försiktighet och naturliga sympati. De behöver båda försoning.

kalv: Dessa jordskyltar har vanligtvis mycket gemensamt och förstår varandra väl. De har liknande värderingar och idéer om kärlek. Med ett ord – perfekt!

tvillingar: båda tecknen är associerade med intelligens och båda söker ny kunskap. Ändå värdesätter Gemini sin egen frihet för mycket, och Jungfrun påminner dem ständigt om skyldigheter..

Cancer: när det finns kärlek och attraktion i ett par är detta ett mycket starkt förhållande. Båda har starka attityder och åtaganden lätt..

ett lejon: svår kombination. Ett par där Leo vill ta allt under sin vaksamma kontroll, och Jungfrun är inte redo att ta emot beställningar från någon. En hög nivå av intelligens och skådespelare retar ständigt sinnena.

Jungfrun: deras anslutning är uppenbar, som ett scenario som är förutbestämt av ödet – och de känner det under de första minuterna av mötet. Men i deras par, som i en bästsäljande kärlekshistoria, finns det både avundsvärt harmoni och drama..

Vågen: från utsidan verkar det som om de mår bra tillsammans, men i verkliga livet kan Jungfruens oåterkalleliga önskan att ”förbättra” sin partner skada den känsliga och känsliga själen i Vågen. Jungfrur ska visa takt och känslighet, och Vågen ska inte ta allt så tragiskt..

Skorpionen: mycket djup, hemlig förening av själar. De runt omkring, som inte känner till hela historien om romanen, är förvirrade – vad hittade de i varandra? Exakt vad som händer bakom stängda dörrar, borta från främlingar och deras spekulationer, kan dock bli nyckeln till en ovanligt stark union.

Skytten: Jungfrur bor här och nu, och Skytten – som anges i deras symbol – är extremt framsynt. De kan antingen uppmuntra och komplettera eller fruktansvärt irritera varandra..

Stenbock: ett par som fick en himmelsk välsignelse. Deras fackförening liknar en obrytbar sten.

Vattumannen: Det finns en viss charm och ömsesidig attraktion, men det faktum att Jungfrun är ett tecken på strikt ordning, och Vattumannen känns bra i kaos, kan inte skrivas av. Händelser är oförutsägbara även för stjärnor.

Fiskar: fallet när motsatser lockar och därefter lever som i en tät bunt.

Väduren: tyvärr, men det finns ingen harmoni i detta par. Väduren är orubbliga sanningsberättare, medan lojala biblioteken är vana att titta på frågan från flera vinklar och synvinklar. Känna igen varandras styrkor och styrkor.

kalv: livet ges för att lära oss mycket, och ingen vet om detta bättre än dessa två tecken på Venus. Inget ”dra filten över sig själv”, deras kärlek är sökandet efter harmoni och balans. Vilket de får!

tvillingar: Det finns en god förståelse mellan dessa två luftskyltar. Båda är charmiga, arbetar med stor omsorg om en gemensam framtid och är redo att upprätthålla en harmonisk union..

Cancer: dessa två kommer antingen att motivera eller förödmjuka varandra. Båda älskar kultur, konst och skönhet, och när deras världar samverkar i harmoni kan de vara tillsammans länge.

ett lejon: båda skyltarna representerar eld – därav ett tillförlitligt partnerskap. Jag skulle också vilja notera den fantastiska sexuella kompatibiliteten..

Jungfrun: från utsidan verkar det som att de mår bra tillsammans, men i verkliga livet kan Jungfruens oåterkalleliga önskan att ”förbättra” sin partner skada den känsliga och känsliga själen i Vågen. Jungfrur ska visa takt och känslighet, och Vågen ska inte ta allt så tragiskt..

Vågen: en himmelsk tillfällighet gynnad av stjärnorna! Dessa två luftskyltar sitter i det nionde huset – det verkar som att godisbukettperioden aldrig kommer att ta slut. Det finns ingen anledning att titta runt. Och det här är riktig lycka!

Skorpionen: båda plågas av nyfikenhet. Varför inte prova det? Men från detta inaktiva och passionerade intresse är stark vänskap ganska född och sällan familjeband..

Skytten: det finns en viss attraktion. Men Skytten är mycket mer oberoende i relationer än pålitlig Vågen. Under tiden är de alltid intresserade av att spendera tid tillsammans, de kommunicerar bra..

Stenbock: till synes himmel och jord, men när mål sätts upp gör denna intressegemenskap dem ”på ett”. Detta är vanligtvis ett bra stöd för arbetsförhållanden, men på nivån ”något mer än bara kollegor” kan förvandlas till lycka..

Vattumannen: dessa två luftskyltar talar samma språk. Lägg till denna kompletta kompatibilitet i sängen.!

Fiskar: goda vänner, vars konfidentiella dialog kan växa till lojalitetsed vid altaret. Hand i hand delar de liv och kärlek.

Skorpionen

Väduren: passion och ömsesidig attraktion som inte kan motstås, kombinerat med oändlig respekt. En utmärkt kombination! Men kom ihåg att det inte bör finnas några hemligheter i ett sådant par..

kalv: Helt motsatta tecken, så relationer fungerar aldrig. Älska eller hata? Spänningen är så stark att romantiken definitivt utvecklas snabbt.

tvillingar: svårt, mycket svårt. Tvillingarna är naturligt mystiska och Skorpionen hatar helt enkelt hemligheter. Om förtroendet för ett par undermineras minst en gång kommer det att vara praktiskt taget omöjligt att fixa något senare..

Cancer: två vattenstämplar som talar samma språk. Det är ett djupt band baserat på omtänksamhet och ömsesidigt stöd. Helig förening!

ett lejon: starka passionerade tecken. Förbindelsen mellan de eldiga och vattniga representanterna kan vara ganska stark. Men se upp för permanenta maktkamp.

Jungfrun: mycket djup, hemlig förening av själar. De runt omkring, som inte känner till hela historien om romanen, är förvirrade – vad hittade de hos varandra? Exakt vad som händer bakom stängda dörrar, borta från främlingar och deras spekulationer, kan dock bli nyckeln till en ovanligt stark union.

Vågen: båda plågas av nyfikenhet. Varför inte prova det? Men från detta inaktiva och passionerade intresse är en stark vänskap ganska född och sällan familjeband..

Skorpionen: när de är nära – luften är varm av spänning. Tillsammans kan de övervinna och erövra hela världen, men bara om de först håller med om sina drömmar, förhoppningar och önskningar.

Skytten: utan tvekan finns det problem i detta par, även med passion och en ömsesidig önskan om äventyr. Förmågan att förlåta kan hjälpa dig att överbrygga klyftan och återförenas.

Stenbock: båda tecknen älskar det goda livet, men de vill också kontrollera det, vilket kan orsaka problem. Men om de går med på att arbeta tillsammans bildar de ett starkt band..

Vattumannen: skyltar med en viss rådande åsikt om varje fråga, redo att insistera på sin egen till slutet. Frestande intriger eller oöverstigliga skillnader?

Fiskar: hur spännande detta förhållande är! De har ett överflöd av passion och ömhet. Kraftfull sexuell attraktion av två vattenstämplar, som lyckas bibehålla i många år.

Skytten

Väduren: Dessa tecken är som kärleksmagneter. Medan de utan reservationer fortsätter att tala uppriktigt även om de svåraste och psykologiskt svåra ämnena, gynnar himlen deras fackförening!

kalv: Naturligtvis borde du inte svära, men dessa två går helt olika vägar. Om du fortfarande är redo att gå emot kändisens tullar, måste du visa anmärkningsvärd förståelse och tålamod..

tvillingar: intellektuell strävan, yttrandefrihet och personligt utrymme är värden som lockar båda och blir grundläggande i ett par.

Cancer: En stark vänskap är kanske den enda grunden för ett seriöst förhållande. Endast i det här fallet kommer cancer att kunna krypa ut ur skalet och känna sig trygg. Skytten måste göra eftergifter.

ett lejon: båda representerar eld – därav den ömsesidiga förståelsen och det stora partnerskapet. Jag skulle också vilja notera sexuell kompatibilitet..

Jungfrun: Jungfrur bor här och nu, och Skytten, som anges i sin symbol, är extremt framsynt. De kan antingen uppmuntra och komplettera eller fruktansvärt irritera varandra..

Vågen: en viss attraktion existerar. Men Skytten är mycket mer oberoende i relationer än pålitlig Vågen. Under tiden är de alltid intresserade av att spendera tid tillsammans, de kommunicerar bra..

Skorpionen: utan tvekan finns det problem i detta par, även om de är passionerade och har en ömsesidig önskan om äventyr. Förmågan att förlåta kan hjälpa dig att överbrygga klyftan och återförenas.

Skytten: gärna tillbringa tid i sällskap med sin astronomiska tvilling och gå med honom även till världens ändar. Detta förhållande är fullt av optimism..

Stenbock: Låt oss vara ärliga – ni ska inte tortera varandra genom att försöka vara tillsammans. I de flesta fall kommer det att misslyckas. Och det faktum att äventyraren Skytten är glädje, den ansvariga Stenbocken är ett verkligt test.

Vattumannen: trevlig spänning och törst efter äventyr gör dessa två intresserade av partnerskap.

Fiskar: Fiskarna älskar starka band, och Skytten vill alltid ha frihet. För att denna kommunikation ska vara trevlig, inte smärtsam, är det nödvändigt att ”komma överens” och i början nå enighet om viktiga frågor.

Stenbock

Väduren: Stenbockar är glada av glada Väduren, men det är värt att erkänna att dessa två är för olika och energiskt motsatta. Sådana par sammanfaller ofta, sprids och försöker återställa sina gamla känslor, som om de klättrar upp på ett högt berg om och om igen. I de flesta fall är detta sisyfiskt arbete, men i processen kan de lära sig mycket av varandra..

kalv: kärlek, beundran, respekt och ömsesidig förståelse! bravo! Tillsammans för alltid!

tvillingar: Tvillingarna lever i avkoppling, medan Stenbockar alltid är upptagna även på semester. Och detta är den största skillnaden i energin hos dessa tecken. De är emellertid väldigt intressanta för varandra och denna oändliga intriger fascinerar båda.

Cancer: helt motsatta tecken, men ändå kunna förstå och respektera varandra. En optimistisk kombination – men bara under förutsättning att båda inte stör alltför mycket med den andras planer och attityder.

ett lejon: om deras mål är likartade kan de komma bra överens tillsammans; annars uppstår svårigheter efter ett par månaders samliv. Eftersom båda vill ta ledningen!

Jungfrun: ett par som fick en himmelsk välsignelse. Deras fackförening liknar en obrytbar sten.

Vågen: det verkar – himmel och jord – men när mål sätts upp gör denna intressegemenskap dem ”samtidigt”. Detta är vanligtvis ett bra stöd för arbetsförhållanden, men på nivån ”något mer än bara kollegor” kan förvandlas till lycka..

Skorpionen: båda tecknen älskar det goda livet, men de vill också kontrollera det, vilket kan orsaka problem. Men om de går med på att arbeta tillsammans bildar de ett starkt band..

Skytten: Låt oss vara ärliga – ni ska inte tortera varandra genom att försöka vara tillsammans. I de flesta fall kommer det att misslyckas. Och det faktum att äventyraren Skytten är glädje, den ansvariga Stenbocken är ett verkligt test.

Stenbock: en pålitlig och hållbar kombination – stark och oskiljbar.

Vattumannen: det finns ömsesidig respekt och attraktion mellan dem, men inte tillräckligt för långsiktiga planer. Som regel gör de förstklassiga älskare som vet hur man håller hemligheter, men inte drömmer om mer..

Fiskar: väldigt annorlunda, men värt ett försök. Stenbockens djupa behov av säkerhet och Fiskarna för kärlek utan spår kommer att fungera som en bra hjälp. Mystiskt läckra!

Vattumannen

Väduren: kort sagt, detta är den perfekta partnern för Väduren. De är aldrig uttråkade!

kalv: Tiden tillsammans kan lära mycket för var och en av dem, men bara under förutsättning av stark och villkorslös kärlek. Vattumannen älskar att vara upprörd och ändra allt, men Oxen värdesätter fortfarande stabilitet..

tvillingar: Magisk anslutning! Två luftskyltar som kan gå på en resa som kallas ”lyckligt äktenskap”. Till och med stjärnorna undrar hur de gör det?

Cancer: Kräftan fattar beslut med hjärtat och Vattumannen – med huvudet. Och denna åsiktsskillnad blir ofta orsaken, som de säger i officiella uttalanden, oöverstigliga motsägelser.

ett lejon: när allt är bra – kan du inte sluta titta på dessa två, men om det minsta problemet dyker upp i horisonten – hur envisa blir de! Lär dig att förlåta och glöm problem.

Jungfrun: Det finns en viss charm och ömsesidig attraktion, men det faktum att Jungfrun är ett tecken på strikt ordning, och Vattumannen känns bra i kaos, kan inte skrivas av. Händelser är oförutsägbara även för stjärnor.

Vågen: dessa två luftskyltar talar samma språk. Lägg till denna kompletta kompatibilitet i sängen.!

Skorpionen: skyltar med en bestämd rådande åsikt om varje fråga, redo att insistera på egen hand till slutet. Frestande intriger eller oöverstigliga skillnader?

Skytten: trevlig spänning och törst efter äventyr gör dessa två intresserade av partnerskap.

Stenbock: det finns ömsesidig respekt och attraktion mellan dem, men inte tillräckligt för långsiktiga planer. Som regel gör de förstklassiga älskare som vet hur man håller hemligheter, men inte drömmer om mer..

Vattumannen: de känner den andra hälften så bra och ser i den som i en spegel att de någon gång förlorar intresset.

Fiskar: ett förhållande baserat på talang och inspiration. Interagerar vanligtvis på nivån: skaparen och musen.

Väduren: Väduren kan vara för utslag för sådana känsliga naturar. Ett annat problem är överdriven oro från Fiskarna, varför de kan dömas till mentalt lidande..

kalv: stor potential för djup och bestående kärlek som får var och en av dem att bli bättre och göra bättre.

tvillingar: stark intellektuell koppling. Men för att kärleken ska hålla länge och känslorna inte brinner ut måste båda göra många kompromisser..

Cancer: tecken på vatten, som de säger ”släktskap med själar.” Från de allra första minuterna av mötet får man en känsla av att de har känt varandra länge.

ett lejon: deras mjuka romantik kan kallas litterär eller till och med filmisk, där scener från livet blir grunden för en fantastisk kärlekshistoria eller filmmanus.

Jungfrun: fallet när motsatser lockar och därefter lever som i en tät bunt.

Vågen: goda vänner, vars konfidentiella dialog kan växa till lojalitetsed vid altaret. Hand i hand delar de liv och kärlek.

Skorpionen: hur spännande detta förhållande är! De har ett överflöd av passion och ömhet. Kraftfull attraktion av två vattenstämplar som lyckas bibehålla under många år.

Skytten: Fiskarna älskar starka band, och Skytten vill alltid ha frihet. För att denna kommunikation ska vara trevlig, inte smärtsam, är det nödvändigt att ”komma överens” och i början nå enighet om viktiga frågor.

Stenbock: väldigt annorlunda, men värt ett försök. Stenbockens djupa behov av säkerhet och Fiskarna för kärlek utan spår kommer att fungera som en bra hjälp. Mystiskt läcker!

Vattumannen: ett förhållande baserat på talang och inspiration. Interagerar vanligtvis på nivån: skaparen och musen.

Fiskar: fantastisk fantasi och oändlig optimism är grunden för deras kärleksbo. Men för att översätta allt detta till verklighet måste båda arbeta hårt..