Är det din man? 5 tecken på att han inte passar dig

Ibland tänker vi om personen är i närheten, vi plågas, vi känner osäkerhet, men vi kan fortfarande inte reda ut allt i hyllorna. Relationskonsult, författare och grundare av Good Wife School of Women’s Wisdom Olga Krainova vet exakt hur man ska väga fördelar och nackdelar innan man fattar rätt beslut.

Ser du ofta en situation när en kvinna i äktenskapet är klart framför sin man i alla moraliska egenskaper? Men hur är det med moral, enligt alla kriterier enligt vilka det är möjligt att göra en elementär jämförelse.

– Hon bygger framgångsrikt en karriär, och han ligger i soffan och väntar på det ”perfekta” jobbet.

– Hon vill utvecklas och växa, lära sig något nytt, utbilda sig själv, han tror att du kan studera till 35, och då är det för sent.

– Hon möter intressanta människor, lär sig något nytt, hennes liv är i full gång, och han är bara avundsjuk på henne, oförskämd och visar sin ”maskulinitet” när han förolämpar sin fru.

Naturligtvis finns det svåra perioder i varje pars liv, och förmågan att övervinna dem med minst förlust och minst avstånd från varandra är en viktig färdighet för alla familjer. Men hur man förstår i tid att detta är en tillfällig nedkylning av känslor eller ett initialt fel val av en partner. Svara dig själv på dessa enkla frågor och mycket kan klara dig i ditt huvud:

Ställ dig själv frågan ”respekterar jag den här mannen?” Inte ”Jag älskar”, nämligen ”respekterar jag honom”.

För vad kan du i allmänhet respektera en man? Här är några svar:

– För att ta hand om kvinnan och hans familj.

– För att han tjänar pengar och matar sin familj. Eller åtminstone strävar han efter detta och sitter inte på kvinnans nacke.

– För att hjälpa henne att lösa sina problem.

– För att dela med sig ansvaret för att uppfostra barn och inte tömma alla bekymmer på henne.

– För att vara respektfull mot henne och inte skrika åt henne framför andra människor och inte göra henne förlöjligad.

– För det faktum att du kan lita på honom i svåra stunder, och när ett problem uppstår trycker han inte på sin fru och eliminerar inte sig själv.

– Eftersom han är tålmodig med kvinnors nyck och vet att efter PMS kommer allt att fungera igen.

Om din man gör till och med hälften av den här listan är det bra. Om han gör allt på den här listan är han nästan perfekt. Men om du drar hela huset på dig själv, löser du alla problem själv, bara du är involverad i att uppfostra barn, om han bara gör trevliga saker från listan över nödvändiga saker, tänk på om en riktig man ska bete sig?

Ställ dig själv den andra frågan: ”Hur lika är vi i social position?”

Om du har en god utbildning, om du talar fem språk, om du läser biografier från stora människor och beundrar dem, om du växer upp och strävar efter stora höjder, svara dig själv: vad är din man? Behöver han utveckling?

Om han behöver sinnesfrid, arbeta till 18:00, middag på soffan med en burk öl innan showen, kommer du att ha en konflikt, förr eller senare. Du kommer att gå till jobbet, träffa smarta, intressanta män där, och du kommer att förstå att din man ligger långt efter någon av dem..

Du kommer att beundras av helt andra män – ambitiösa, djärva och modiga, precis som du, och varje gång du återvänder hem kommer du att jämföra dem med din man, och jämförelsen kommer inte att vara till hans fördel. Dessutom, när halvföretagsmottagningar kommer att ordnas, där du måste vara närvarande med din make, kommer du någon gång att få dig att tänka att du skäms för att visa honom i ditt företag med framgångsrika människor..

Ställ dig själv den tredje frågan: ”Ser jag på andra män?”

Kvinnor är sådana varelser att om de är missnöjda med sin partner, även på en djupt undermedveten nivå, ”märker” de andra män. Om en kvinnas ”ämne” med sin partner inte är stängd eller är oklar, eller om hon lider av tvivel, antar hon troligtvis andra män. Och han gör alltid en jämförande analys för sig själv. En person som inte tvivlar, som är säker på att välja en partner, som vill bygga sitt liv med en viss person, anser som regel inte andra män som en ersättning för sin partner. Det handlar inte om att vilja ha en affär. Det handlar om huruvida en kvinna erkänner den minsta, hypotetiska sannolikheten att ersätta en befintlig partner med en mer intressant karaktär. Om hon erkänner, kan vi med nästan hundra procent säkerhet säga att det inte är mannen hon behöver. Denna tanke kommer att leva i hennes huvud, hon kommer att jämföra, välja och leta efter de bästa alternativen för sig själv..

Det fjärde steget är att ärligt bedöma hans mänskliga egenskaper..

Hur anständig och ärlig han är kan man inte förstå när han är tyst, lugn och nöjd, utan just när han är irriterad, rädd eller trött. Endast kritiska situationer visar en persons verkliga ansikte.

– Hur beter han sig i tvister?

– Hur han beter sig på jobbet i förhållande till konkurrenter, arbetsgivare, personal och andra?

– Hur beter han sig i striden?

Om han går till ytterligheter och magerhet för att komma fram är detta ett mycket dåligt tecken. Och du behöver inte tänka att ”det är han som behandlar andra på detta sätt, jag är en kär person för honom.” Om en person har motbjudande idéer om liv och moral kan du när som helst sluta vara ”din man” för honom och då kommer du att känna alla konsekvenserna av hans karaktär. Lägg märke till att hett temperament och inre vänlighet är två olika saker. Om en person är snäll, betyder det inte att han är arg, det talar bara om hans temperament. Frågan om vilka handlingar och ord han tillåter sig i ögonblick av ilska.

Och slutligen den femte punkten. Det är mycket viktigt – det här är hans attityd till föräldrar.

Om han är oförskämd mot sina föräldrar, människor nära honom, se till att han efter ett tag kommer att behandla dig på samma sätt. Om det i hans huvud finns ett stabilt mönster för hur han kommunicerar med sin egen familj, kommer detta mönster att överföras till dig. Förr eller senare kommer han att behandla dig på samma sätt som han behandlar sina släktingar – antingen respektfullt, tar sig tid och lyssnar på alla problem eller avvisande och visar att du orsakar honom mycket besvär.

Om du, efter att ha svarat på dessa fem frågor, kommit till slutsatsen att din man är ett mirakel, som inte längre släpps, så grattis! För en sådan person kan du försöka göra ansträngningar, rädda ditt äktenskap och gå igenom livet tillsammans, övervinna svårigheter och njuta av varje dag. Och hur är det med dem som insåg att mannen med vilken du är bunden av löften om kärlek och trohet, mildt sagt, inte passar dig? Det finns två riktlinjer här:

1. Skriv själv vad som är viktigast för dig i en man. Och om han har det, glöm det du läser och lev i fred. Det är omöjligt för en man att vara bra i en och i den andra och i den tredje. Det finns inga ideal. Ingen är perfekt, inklusive kvinnor. Tänk på om du är en bra fru och var du inte är ideal. Varje person har sina egna svagheter, och om du lyckades hitta en person som du, som pussel, sammanföll och bara märker det bästa, blundar för bristerna (som alla har!), Det här är fantastiskt! Gå igenom livet genom att hålla fast vid varandra och uppskatta det goda som din partner ger dig..

2. Om du förstår att dina värden är annorlunda, att du som man inte respekterar honom, att du tittar på andra män, eller att du, i ett äktenskap, övervinner dig själv, svarar dig själv på frågorna:

– Varför gör du det?

– Varför kommer du hem till en person du inte älskar?

– Varför uthärdar du förnedring eller förolämpningar?

– Varför somnar du och delar sängen bredvid en person som du knappt tål, osv?

Varje kvinna får sitt eget svar, men du bör tänka på hur lycklig du är att leva ett sådant liv och om du är redo att leva ytterligare 5, 10, 15 år med samma person och med samma tankar. När allt kommer omkring, om du övervinner dig själv varje dag, om du är olycklig varje dag, har du ett dåligt och olyckligt liv. Och kanske är det värt att tänka på hur man kommer ut ur komfortzonen och genom att förstöra det gamla bygga en ny och mer underbar framtid..