14 tecken på att du förvandlas till en spinster

I ungdomen kommer utsikterna till att bli en gammal hembiträde inte nöjda någon tjej. Men ändå lyckas inte alla skapa ett personligt liv. Och poängen är inte alls i utseende, snarare i karaktär. Vilka tecken tyder på att du riskerar att vara ensam?

1. Låg självkänsla

Återigen, när du tittar på din reflektion i spegeln, tänker du: ”Jag skulle ha längre ben och en smalare midja, och då skulle någon definitivt bli kär i mig” eller ”Vem vill ha mig så, jag har en stor näsa!”.

Vad ska jag göra åt det??

Lär dig att älska dig själv! Avsätt en dag i veckan för att bara ägna dig själv: ta ett bad, massera med kroppsskrubb, gnugga huden med aromatisk olja. Eller besök en skönhetssalong. Grooming ger förtroende för alla tjejer. Håll därför inte fast vid bristerna i ditt utseende, men sträva efter att bli bättre..

2. Hög självkänsla

Du har fått lära dig från barndomen att du är speciell och du måste ha ett fantastiskt öde, som i en Hollywood-film. Men nu är du 30, och prinsen är fortfarande borta. Du vägrar att gå på ett datum eftersom den ena har ett oregelbundet öra och den andra har fel betoning i ord. Hur som helst, du behöver en lång brunhårig man med bil och lägenhet.

Vad ska jag göra åt det??

Ge en chans till en man som är intresserad av dig. Låt honom visa dig, vägrar inte att träffas. En man kanske inte öppnar sig för dig direkt och verkar tråkig eller oförskämd för dig. Pengar och utseende gör dig inte lyckligare. Och inte alla drömmar visar sig faktiskt vara goda män..

3. På helgerna, hela tiden hemma

Medan vänner går på kaféer och deltar i evenemang, sitter du hemma, tittar på TV-program och drömmer om kärlek. Och för alla frågor har du förberett en ursäkt: ”Vem behöver det, och de kommer att hitta ett hus!”

Vad ska jag göra åt det??

Att förstå att de dagar då tjejer som satt hemma och bakade pajer uppskattades är för länge borta. Idag, om du inte är aktiv och du inte har några ambitioner, kan du vara kvar utan ett förhållande. Män kommer helt enkelt inte att se dig, kommer inte att uppskatta din intelligens och attraktivitet, för att du inte går ut..

4. Avsky mot män

Du kan inte ens föreställa dig hur andra lever med män, tvättar sina smutsiga skjortor och strumpor. Och bilden, när en man sitter i soffan och dricker öl, får dig att rysa. Enligt din åsikt är män som husdjur och du är inte redo att ”ha” en i ditt rena hus..

Vad ska jag göra åt det??

Lär dig att acceptera män för vem de är. Det finns inga perfekta människor. Och du kommer helt enkelt att vara ensam på grund av rädslan för strumpor eller det faktum att någon kommer att kasta saker runt. Ska dessa begränsningar styra ditt liv? Eller vill du fortfarande hitta din själsfrände? Att öppna dig för relationer hjälper dig att förstå hur fel du hade när du tänkte illa om män..

5. Se upp för tecken på uppmärksamhet

På fredag ​​log en kollega till dig så att du redan planerar en gemensam framtid. Och på måndag sa han inte ens hej till dig. Dina tankar: ”Förmodligen blev han kränkt av något eller tycker inte om mig längre, men varför log han så SÅ på fredagen?” Och nästa vecka hjälpte en granne dig att ta med paketen, och du planerar redan familjelivet med honom.

Vad ska jag göra åt det??

Naturligtvis bli av med illusioner. Män kommer inte att antyda till dig om ett förhållande, men förklara djärvt sin sympati. Medan du dagdrömmer kan du sakna verkliga manifestationer av känslor. Ta en närmare titt på din omgivning, kanske någon man har försökt bjuda in dig till middag flera dagar i rad.

6. Acceptera inte fängelse från män

Du blev inbjuden till biografen och under sessionen lade han handen på ditt knä. ”Jag visste att han definitivt var kvinnlig,” tänker du och springer ifrån honom vid första tillfället. Och om han bjuder in honom till sitt hem för middag eller ger blommor, kan du till och med vara oförskämd mot honom.

Vad ska jag göra åt det??

Försök att bedöma situationen på ett adekvat sätt. Mycket ofta är det du inte tänker på själv. Blommor ges till dig för att den här mannen kommer att gilla dig. Han försöker så hårt att få dig att må bra, påminna dig om sig själv och du tar det som en förolämpning. Leta inte efter mening i uppvaktning, men försök att njuta av godisbukettperioden.

7. Rädsla för sex

”Ja, alla män behöver bara en sak, så sex först efter bröllopet. Och det är bättre om det inte finns alls. Ja, jag är inte som andra, jag behöver inte det här ”.

Vad ska jag göra åt det??

Om du är över 25 år, gå till en psykolog så att han förstår anledningen till rädslan för intimitet. Kanske beror alla problemen på misslyckade relationer tidigare. Det är också värt att kontrollera dina hormoner. Om allt är i ordning med det första och det andra, är du olycklig och är helt enkelt rädd för att erkänna att du är trött på att vara ensam. Var ärlig, ingen kommer att döma dig.

8. Glädje när andra par går ihop

Din vän gifte sig i sin ungdom och fick barn, och sedan lämnade hennes man henne. Och du kan inte dölja din glädje, än en gång se till att det är bättre att vara ensam.

Vad ska jag göra åt det??

Var uppmärksam på andra exempel där gifta människor är glada och uppfostrar barn tillsammans. Du kanske känner dig irriterad, men sedan genomsyrad av familjens värme. Det viktigaste är tålamod och en fast övertygelse om att du inte vill förbli en gammal hembiträde..

9. Bedömning av dem som lätt kommer i relationer

Du tror inte att om en månad kan du bli kär i någon och börja ett liv tillsammans. Och din vackra vän gör lätt bekanta. Du tycker att detta är smutsigt och olämpligt beteende för en kvinna. Du har en modefluga om de här tjejerna och du hatar dem bara..

Vad ska jag göra åt det??

Troligtvis är orsaken till fördömandet banal avund, men du kan inte erkänna det för dig själv. Förstå dig själv, kanske du gillar att män alltid tittar på dessa tjejer, för de är roliga och aktiva. Det bästa läkemedlet för dig blir en ny hobby. Registrera dig för träning eller engelska lektioner (tänk inte) så att du inte har tid att bedöma. Öppna för det nya.

10. Negativ attityd

Du vaknade bara och redan trött och missnöjd med livet. Du gillar inte vädret, du kommer in i transporten med ett dyster ansikte och är redan på humör för en skandal. Så snart någon trycker på dig eller trampar på din fot exploderar du omedelbart och sedan känner du lättnad. Och du vill inte höra om män, för du är säker på att de förstör livet och bara vet hur man lurar.

Vad ska jag göra åt det??

Det är viktigt att förstå att negativitet byggs upp i dig på grund av känslor av ensamhet. Alla är inte emot dig, mycket mindre män. Försök att få ut dina känslor någon annanstans: karaoke med dina vänner, lyssna på hög musik eller börja jogga på morgonen. Så snart ett leende dyker upp i ansiktet istället för en dyster gruva, kommer män definitivt att börja uppmärksamma dig..

11. Tråkig garderob

Du går förbi skyltfönster med ljusa och vackra kläder, men vågar inte prova något på dig själv och återigen köpa en formlös huvtröja. Och de senaste åren har du aldrig skämt bort dig själv med en klänning, bara spenderat pengar på byxor och sköldpaddor.

Vad ska jag göra åt det??

Sök hjälp från en vän eller stylist för att hitta de saker där du känner dig bekväm och inte ser ut som en grå mus. Du kommer att bli förvånad över hur din attityd förändras. Män är alltid uppmärksamma på feminina silhuetter, men det är inte nödvändigt att bära en tät klänning i stil med Kim Kardashian, det räcker att betona midjan och låta allt annat döljas för mäns ögon.

12. Brist på kosmetika

Du har hört vad en highlighter är, men har ingen aning om hur du använder den. Av den dekorativa kosmetiken har du bara ett läppstift som du använder för att måla dina läppar vid speciella tillfällen. Och på andra dagar, måla inte alls. Du har inte heller någon kosmetika, för du tror att de inte hjälper dig och det är slöseri med pengar..

Vad ska jag göra åt det??

Bedöm ditt hudtillstånd. Om du redan har rynkor bör du börja ta hand om dig själv omedelbart. Vill du behaga dig själv och andra? Be din makeupartist måla upp dig och ge dig råd om vilken makeup som passar dig. Få sedan ett grundläggande sminkpaket: mascara, rodnad, pulver och naturligtvis läppstift. Kosmetika skapas för att lyfta fram dina styrkor och dölja brister.

13. Brist på rörelse

Ibland verkar det som om livet har stått stilla, redan för 5 år sedan. Du arbetar samma jobb, pratar med samma människor och går till samma platser. Du utvecklas inte, varken moraliskt eller fysiskt. Din atletiska form lämnar mycket att önska, och från nya hobbyer – bara den nya säsongen av din favorit-TV-serie.

Vad ska jag göra åt det??

Livet är rörelsens energi. Ju mer du rör dig, desto mer energi har du. Gå till gymmet eller bara springa i parken. Det är svårt att börja, men styrka kommer att dyka upp redan i processen. Registrera dig för uppdateringskurser eller ett främmande språk, åka på en resa. Vidta åtgärder!

14. Be inte andra om hjälp

Du lämnade flygplatsen och tog tunga saker till taxin själv, istället för att be någon snygg man om hjälp. När din utrustning går sönder försöker du fixa den själv och sedan är du stolt över dig själv. Det är viktigt för dig att bevisa för dig själv att du inte behöver en man och att du kan göra allt själv.

Vad ska jag göra åt det??

Bli av med illusioner och slutligen erkänna för dig själv att efter att du har gjort något själv känner du dig inte nöjd. Då gör dina händer ont från tunga belastningar, men du förstår inte tekniken och läser anvisningarna för enheten i en timme. Be bara en man du känner, en arbetskollega eller en vän om hjälp. Detta är inte att skämmas för. Och detta steg mot män hjälper dig att öppna upp och ändra din attityd gentemot dem..